Yrityksille

 Mikä on Konkurssi RY?

Jyväskylän Tradenomiopiskelijat RY, joka tunnetaan tuttavallisemmin Konkurssina, on nimensä mukaisesti Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Tradenomiopiskelijoiden koulutusalajärjestö. Konkurssin tehtäviin kuuluu esimerkiksi jäsenien edunvalvonta, tapahtuminen järjestäminen sekä toimia viestinvälittäjänä jäseniensä sekä paikallisten yritysten ja työnantajien välillä. Konkurssin jäseniksi voivat liittyä JAMKin liiketalouden, tietojenkäsittelyn, International Businessin sekä tiimiakatemian opiskelijat.

Mitä Konkurssi voi tarjota teille?

Konkurssi pystyy tarjoamaan yhteistyöyrityksilleen näkyvyyttä, joka on kohdennettu nuorille ja aktiivisille kaupunkilaisille. Tämän lisäksi Konkurssin välityksellä yritykset voivat tavoittaa suuren määrän motivoituneita ja aktiivisia liiketalouden tulevaisuuden osaajia, ja myös kasvattaa yrityksensä tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa.

Konkurssille jäsenetuja tarjoaville yrityksille tarjoamme vastinetta yhdessä tehdyn sopimuksen mukaisesti. Esimerkiksi mainostilaa nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa, yhteistyössä toteutetut tapahtumat yhteistyökumppanin liikkeessä tai toimipaikassa sekä mainokset Konkurssin opiskelijahaalareissa.

Perinteisen jäsenetu-yhteistyön lisäksi välitämme mielellämme jäsenistöllemme myös tietoa avoimista työ- tai harjoittelupaikoista paikallisissa yrityksissä. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme mielellämme yhteistyössä yritysvierailuja paikallisiin alan yrityksiin, jolloin yritykset pääsevät tekemään toimintaansa tutuksi opiskelijoillemme.

Konkurssi haluaakin toivottaa kaikki yhteistyöstä kiinnostuneet yritykset lämpimästi tervetulleiksi, lupaamme tarjota yrityksille yhteistyötä joka on hedelmällistä molemmille osapuolille. Yhteistyössä haluamme pitää huolen,  että yhteistyön molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ja saavat toiminnasta itselleen lisäarvoa.

 

Yritysyhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Konkurssin Yritys- ja Yhteistyövastaavaan: 

 Oskari Smeds, yritysvastaava@konkurssi.org