Konkurssi bloggaa nykyään!

Moikka!

Nettisivujen uudistuneen ulkonäön lisäksi haluttiin tuottaa myös uutta sisältöä, joten Konkurssi bloggaa nykyään! Blogin sisällöstä vastaavat Konkurssin hallituksen jäsenet ja sisältö koostuu meidän arjesta, tapahtumista, opiskelijaelämästä ja eiköhän jotain yllätyksiäkin keksitä. Totta kai, jos sulla on joku aihe mistä haluaisit meidän kirjottavan niin heittele aiheita meille päin. Blogin lisäksi meidän jäsenet saavat tuttuun tapaan kuukausittain ilmestyvän Karhukirjeen.

Konkurssin sivujen raikas uudistus syntyi käyttämällä vaaleita sävyjä tummien sijasta. Etusivulle eloa tuo uusi banneri, jonka miljöön joku saattaa tunnistaa viimevuotisesta Koristurnauksesta! Hallituskuvat uudistettiin valokuvaussessiossa erään kokouksemme jälkeen ja nyt voimmekin ylpeänä esitellä uuden hallituksemme kokoonpanon Syyslukukaudelle 2016.

Vaikka sivut ovatkin uudet, löydät niiltä edelleen kaiken tärkeän TROL ry:n jäsenyyksistä meidän järkkäämiin tapahtumiin ja jäsenetuihin asti. Nyt jatkossa silmä tarkkana; uudistuksia on edelleen luvassa. Niistä lisää myöhemmin!

ryhmä kuva
Me ollaan tosi innoissamme sivujen uudistuksesta, blogista sekä koko alkavasta syksystä. On niin paljon kaikkea uutta ja jännää tulossa, että maltti meinaa loppua kesken. Isot tsempit syksyyn ja seuraavaan kertaan!

Webmaster Henna ja Viestintävastaava Sara