Karhukopla – Konkurssin työryhmä

Nyt lähtee esittelyyn monelle hieman tuntemattomampi tapa lähteä mukaan Konkurssin toimintaan! Konkurssin työryhmä, toisin sanoen Karhukopla, on 3-4 hengen porukka joka toimii hallituksen ulkopuolella, mutta tiiviisti auttelee Konkurssin järjestämissä jutuissa. Tärkeänä osana työryhmään kuulumisessa on myös osallistuminen opiskelijoiden edunvalvontaan, sillä työryhmän jäsenet ovat eri liiketalouden koulutusohjelmista. Tämän myötä saadaan lisättyä yhteydenpitoa molempiin suuntiin. Karhukopla on myös hyvä tapa päästä tutustumaan Konkurssin toimintaan ja väkeen yleisesti, ja se voi toimia mahdollisesti ponnahduslautana itse hallitukseen.

Karhukopla koottiin ekaa kertaa viime vuonna ja me, Malla ja Maiju, oltiin mukana toiminnassa. Käytännössä auteltiin hallitusta tapahtumien järjestämiseen liittyvissä jutuissa, eli esimerkiksi lipunmyynneissä ja koristeluissa. Pyörimme myös omien koulutusalojemme seassa kertomassa Konkurssin tapahtumista ja eduista, ja pidimme silmät ja korvat auki edunvalvonnallisten asioiden varalta.

Isoin yksittäinen juttu, mitä Karhukoplassa saimme työstää, oli kokonaan oma uusi tapahtuma, eli viime vuoden Halloweenin aikaan järjestetty Puolen Kuoleman Metsä. Kellään meistä ei ollut etukäteen kokemusta tapahtumien järjestämisestä, mutta Konkurssin tuella saatiin homma hyvin käyntiin. Tästä huolimatta saatiin vapaat kädet viedä tapahtuma aina ideasta ihan toteutukseen saakka. Viime syksyn aikana tavattiin Karhukoplaporukalla viikoittain ja suunniteltiin tapahtumaa, ja pari kertaa vierailtiin myös hallituksen kokouksessa kertomassa hommien edistymisestä. Tapahtuma oli hieman huonosta säästä huolimatta suuri menestys, saimme paljon positiivista palautetta osallistujilta ja mukana olleilta vapaaehtoisilta.

Karhukoplassa toiminta toi mukanaan paljon hyviä kokemuksia, uusia tuttavuuksia sekä kipinän järjestötoimintaan. Tästä syystä päädyimmekin molemmat mukaan tämän vuoden hallitukseen.

Jos kiinnostuit, pysy kuulolla sillä haku vuoden 2017 Karhukoplaan käynnistyy piakkoin!

– Maiju & Malla