Trol ry

KONKURSSI ON OLLUT TRADENOMIOPISKELIJALIITTO TROL RY:N JÄSENYHDISTYS VUODESTA 2011 LÄHTIEN.

JÄSENYYS

TROL:n jäsenyys on juuri Sinulle tradenomi- tai BBA-opiskelija! Jäsenenä saat käyttöösi erilaisia palveluja ja etuja, joista on hyötyä niin opiskeluaikana, työelämässä että vapaa-ajalla. Konkurssi kannustaa kaikkia tradenomiopiskelijoita liittymään liiton opiskelijajäseneksi tai suoraan työsuhdejäseneksi. Opiskelijajäsenyys on ilmainen ja soveltuu hyvin aloittavalle opiskelijalle. Tällä varmistat kuuluvasi edunvalvonnan piiriin ja saat tarvittaessa työsuhdelakimiesten neuvontaa mm. työsopimuksen solmimista koskevissa, työaika- ja palkkakysymyksissä.

Tradenomi- ja BBA-opiskelijoille on tarjolla kolme erilaista jäsenlajia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan:

HOPEA-TASON JÄSENYYS

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja.

KULTA-TASON JÄSENYYS

Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa vuodesta 2018 eteenpäin 19€/vuosi.

MUSTA-TASON JÄSENYYS

Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa vuodesta 2018 eteenpäin 94€/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

Lue lisää jäseneduista!

KUN VALMISTUT

Olet liittyessäsi jäseneksi ilmoittanut TROL:lle arvioidun valmistumisajan. Mikäli opintosi vielä jatkuvat arvioidun ajan jälkeen, ilmoita uusi valmistumisajankohtasi, jotta kaikki etusi pysyvät katkotta voimassa. Kun valmistut, opiskelijajäsenyys päättyy. Valmistuvien tulee vaihtaa jäsenyytensä Tradenomiliitto TRAL ry:n jäseneksi, joka on tradenomien oma, akavalainen ammattijärjestö. Kun vaihdat jäsenyytesi heti valmistumisvaiheessa TRAL:n jäsenyyteen, säilyvät etusi katkotta voimassa (esimerkiksi työttömyysturva).

Katso lisää jäsenyyksistä ja eduista trol.fi!