Hallitus

Puheenjohtaja

Jenna Moisio

Sähköposti: pj(a)konkurssi.org

Puheenjohtajana vastaan yhdistyksen toiminnasta ja hallituksen jäsenistä. Tehtävänkuvani on monipuolinen: viestin eri sidosryhmien kanssa, johdan kokouksia, joihin laadin esityslistat yhdessä varapuheenjohtajan kanssa, sekä vastaan edunvalvonnasta yhdessä tutorvastaavan kanssa. Lisäksi minulla on nimenkirjoitusoikeus, ja saatan toisinaan edustaa yhdistystä erilaisissa tilaisuuksissa.

Varapuheenjohtaja

Arttu Kokko

Sähköposti: vpj(a)konkurssi.org

Varapuheenjohtajana tehtävänäni on tukea ja tarvittaessa tuurata puheenjohtajaa. Teemme yhdessä puheenjohtajan kanssa esityslistat sekä varmistamme ja pidämme huolta, että yhdistyksen asiat ovat kaikin puolin kunnossa. Varapuheenjohtajana minulla on myös nimenkirjoitus- ja tilinkäyttöoikeudet.

Sihteeri

Susanna Segerman

Sähköposti: sihteeri(a)konkurssi.org

Sihteerinä kirjaan kokousten tärkeimmät seikat pöytäkirjaan. Myös minulla on nimenkirjoitusoikeus. Kokousten ulkopuolella autan muita hallituksen jäseniä heidän tehtävissään.

Rahastonhoitaja

Venla Saarelainen

Sähköposti: rahastonhoitaja(a)konkurssi.org

Rahastonhoitajana huolehdin järjestön kirjanpidosta sekä laadin talousarvion ja tilinpäätöksen. Huolehdin myös talousarvion päivittämisestä ja infoan hallitusta taloustilanteesta. Maksan hallituksen hyväksymät laskut, tarkistan pankkiliikenteen ja kirjaan tositteet kirjanpitoon. Minulla on myös nimenkirjoitusoikeus.

Vapaa-aikavastaava 1

Laura Sysoeva

Sähköposti: vapaa-aika(a)konkurssi.org

Vapaa-aikavastaavana teen erilaisia hauskoja tapahtumia, muun muassa sitsit ja beer pong-turnaukset. Suunnittelen niitä alusta loppuun eli teeman, ohjelman ja markkinoinnin. Ideointi sekä palautteen käsittely on minun osa-aluetta. Tapahtumien suunnittelu vaatii hyvää mielikuvitusta, delegointitaitoa ja ajanhallintaa. Vaikka tehtävävastuu on suuri, se on erittäin palkitseva.

Vapaa-aikavastaava 2

Aapeli Lahtinen

Sähköposti: vapaa-aika(a)konkurssi.org

Vapaa-aika vastaavana järjestän niin alkoholillisia kuin alkoholittomia tapahtumia. Tässä pestissä pääsee sunnittelemaan ja toteuttamaan mitä mielenkiintoisimpia ideoitaan. Vaikka tässä pestissä saakin osallistua moniin bileisiin, niin myös työtä joutuu tekemään niiden eteen!

3MIOT-vastaava

Nea Tiihonen

Sähköposti: 3miot-vastaava(a)konkurssi.org

3miot-vastaavana tehtävänäni on 3mioiden järjestäminen yhdessä kahdeksan muun ainejärjestön kanssa. Lisäksi suunnittelen ohjelmaa bileisiin ja olen vastuussa lipunmyynnistä. Tarvittaessa autan muita hallituksen jäseniä heidän tehtävissään.

Webmaster

Mikko Hannukainen

Sähköposti: webmaster(a)konkurssi.org

Webmasterina tehtävänäni on ylläpitää Konkurssin verkkosivuja, sekä myös tarvittaessa toimin hallituksen IT-tukena.

Tutor- ja edunvalvontavastaava

Tomi Vainionpää

Sähköposti: tutor(a)konkurssi.org

Tutorvastaavana ohjaan ja autan liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja international businessin tutoreita. Edunvalvontaa hoidan pysyttelemällä ajan tasalla opiskelijoihin liittyvistä asioista ja käymällä JAMKOn edunvalvontatiimeissä.
Hoidan näitä molempia pestejä yhteistyössä JAMKOn tutorvastaavien ja edunvalvonnan kanssa. Pestiini siis kuuluu viestiä useiden eri tahojen kanssa. Toimin näin myös linkkinä opiskelijoiden, Konkurssin ja JAMKOn välillä.

Yritys- ja yhteistyövastaava

Larissa Lindroos

Sähköposti: yritysvastaava(a)konkurssi.org

Yritys- ja yhteistyövastaavana tärkein tehtäväni on kommunikoida ja viestiä yhteistyökumppaneiden ja muiden yritysten kanssa. Huolehdin jo olemassa olevista jäseneduista, sekä kehitän uusia etuja jäsenillemme potentiaalisten yritysten kanssa. Lisäksi hoidan hallituksen juoksevia asioita, ja autan muita hallituksen jäseniä heidän tehtävissään. Minulla on myös nimenkirjoitusoikeus.

Viestintä- ja jäsenhankintavastaava

Tanja Niemi

Sähköposti: viestintavastaava(a)konkurssi.org

Viestintävastaavana tehtävääni kuuluu yhdistyksen toiminnasta tiedottaminen. Tärkeimpänä tehtävänä on päivittää Konkurssin sosiaalista mediaa Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa. Kirjoitan myös Karhukirjeen joka kuukausi. Lisäksi vastaan yhdistyksen jäsenhankinnasta.

Jäsen 1

Emma Ahonen

Hallituksen jäsenenä minulla ei ole omaa vastuualuetta, vaan toimin muun hallituksen apuna heidän tehtävissään, esimerkiksi ständeillä tai tapahtumien parissa. Sen lisäksi edustan IB:n opiskelijoita tuomalla kansainvälistä näkökulmaa esiin.

Jäsen 2

Teemu Heikkilä

Hallituksessa minulla ei ole varsinaista vastuualuetta. Tehtäväni on tukea muita hallituksen jäseniä heidän vastuualueillaan ja tuoda omaa näkökulmaani esiin, sekä osallistua ständivuoroihin ja tapahtumien järjestämiseen.

Jäsen 3

Tuuli Kärjä

Jäsenenä hallituksessa minulla ei ole varsinaista vastuualuetta. Tehtäväni on auttaa muita hallituksen jäseniä heidän tehtävissään. Kiinnostusta itselläni on erityisesti tapahtumien järjestämiseen.