Jäsenyys

Konkurssin jäsenyys on tarkoitettu juuri sinulle, tradenomiopiskelija! Jäsenenä saat käyttöösi erilaisia palveluja ja etuja, joista on hyötyä niin opiskeluaikana, työelämässä että vapaa-ajalla. Paikallisetujen lisäksi saat käyttöösi Tradenomiopiskelijoiden laajat ja monipuoliset jäsenedut. Konkurssi kannustaa opiskelijajäsenyyteen sillä näin varmistat kuuluvasi edunvalvonnan piiriin ja saat tarvittaessa työsuhdelakimiesten neuvontaa mm. työsopimuksen solmimista koskevissa, työaika- ja palkkakysymyksissä.

Jäsentasot

tradenomiopiskelijat musta

Musta

tradenomiopiskelijat kulta

Kulta

tradenomiopiskelijat hopea

Hopea

Jäsenedut

Konkurssin jäsenenä sinulla on myös käytössä paikallisetuja.

Club Escape: Ilmainen sisäänpääsy Escapeen perjantaisin ja lauantaisin ennen klo 24:00 ikärajojen puitteissa. Ei voimassa erikois- ja pyhäiltoina. Perjantaisin Konkurssin jäsenille ikäraja Escapeen K-18 (normaalisti K-20).

Konkurssidrinkki 3,50€

Cafe Europa:

  • Alennettuja juomia
  • Konkurssidrinkki
  • -20% alennus ruoasta
  • Kahvi/Tee 2€

Tree Amigos: Konkurssi kerää yhteistyössä Tree Amigosin kanssa ylimääräiset ja rikkinäiset älypuhelimet kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Jokaisesta kierrätetystä älypuhelimesta istutetaan siis yksi puu ihmisen aiheuttaman hiilijalanjäljen kompensoimiseksi. Kun tuot vanhan älypuhelimesi Konkurssille, saat vastineeksi haalarimerkin ja olet täten istuttanut yhden puun. Puhelimen ei tarvitse olla toimiva, tai lähteä edes päälle. Pääasia, että puhelin on älypuhelin, jolloin sen osia voidaan hyödyntää uusiokäytössä.

M Room: 10% alennusta leikkauksesta normaalin opiskelija-alennusajan (ma-to klo 10-14) ulkopuolella. (Vain Jyväskylän liikkeet.)

Jack&Jones & Vero Moda: 10% alennus normaalihintaisista tuotteista (Vain Forumin liikkeissä).


Teeleidi:

  • 10% alennus loppusummasta
  • Teekannu yhdelle 2€
  • Teekannu yhdelle + Juustokierre/Raparperi- tai Mustikkapiirakka 4,80€

Unwritten: 20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Laajis: 20% seikkailulipusta, 10% frisbeegolf tuotteista sekä bikepark lipuista. 3h hissilippu arkisin 15€ sekä 3h välinevuokraus arkisin 15€.

Alennukset pätevät normaalihintaisiin tuotteisiin.

Lihasleipuri: 10% alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Mysteeri: 15% alennus pakohuonepeleistä Jyväskylän toimipisteessä, voimassa joka päivä.

Jyväskylän Boulderpaja: Boulderointi kertakäynti 8€ ja 5 krt / 35€ (sisältää kenkävuokran). Yläköysikiipeilyn peruskurssi 55€ (sisältää viisi treenikertaa).

Lisää jäsenetuja on tulossa! Jos sinulla on ehdotuksia tai kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Konkurssiin hallitus(a)konkurssi.org tai Konkurssin yritysvastaavaan yritysvastaava(a)konkurssi.org.

Konkurssi

JAMKin pääkampus, D305 (D-torni)
Rajakatu 35, 40200 JYVÄSKYLÄ

Toimisto auki tiistaisin 11-14

hallitus(a)konkurssi.org

Seuraa meitä

© 2022 Konkurssi