Tapahtumat

Konkurssi järjestää useita monipuolisia tapahtumia, joiden avulla tradenomiopiskelijat pääsevät rentoutumaan ja verkostoitumaan opiskelujen ohella. Pyrimme varmistamaan, että tapahtumatarjonnasta löytyisi jokaiselle jotakin.

Onko sinulla hyvä tapahtumaidea? Kerro se meille sähköpostitse vapaa-aika(a)konkurssi.org tai laita viestiä sosiaalisessa mediassa!

Kurkkaa alta tulevat tapahtumat!

Covid19-virustilanteen johdosta tapahtumia järjestetään tällä hetkellä rajoitetusti. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja muutokset tapahtumissa ovat mahdollisia.

Maaliskuun tapahtumat

Tätä on odotettu! Konkurssin Money Sails palaa tauon jälkeen opiskelijoiden iloksi! On aika lähteä kaikkien aikojen Money Sails risteilylle uudistetulla tyylillä, kun suuntana on Tukholma! Tällä kertaa Monarit muuntautuu teemaltaan Sinkkulaivaksi, kun innokkaat opiskelijasinkut ja ei-niin-sinkut lähtevät valtaamaan meren aaltoja Viking Gracella.

Huhtikuun tapahtumat

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan 25-vuotiasta Konkurssia lauantaina 23.4.2022 Jyväskylässä Hotelli Versossa klo 19 alkaen! Illan aikana nautimme hyvästä ruoasta, juhlapuheista sekä viihdyttävästä ohjelmasta.

Toukokuun tapahtumat

Konkurssi

JAMKin pääkampus, D305 (D-torni)
Rajakatu 35, 40200 JYVÄSKYLÄ

Toimisto auki tiistaisin 11-14

hallitus(a)konkurssi.org

Seuraa meitä

© 2022 Konkurssi