Tapahtumat

Konkurssi järjestää useita monipuolisia tapahtumia, joiden avulla tradenomiopiskelijat pääsevät rentoutumaan ja verkostoitumaan opiskelujen ohella. Pyrimme varmistamaan, että tapahtumatarjonnasta löytyisi jokaiselle jotakin.

Onko sinulla hyvä tapahtumaidea? Kerro se meille sähköpostitse vapaa-aika(a)konkurssi.org tai laita viestiä sosiaalisessa mediassa!

Kurkkaa alta tulevat tapahtumat!

Helmikuun tapahtumat

Ystävänpäivän lähestyessä on hyvä päästä listaamaan omia – tai toistenkin red flageja sitsien muodossa 🚩 Oli ne sitten DC:n kengät, ghostaus tai vanhempien luona asuminen, sinä päätät!
Näillä sitseillä ei varmasti luovuutta puutu asuista, joten lähde sinäkin pitämään hauska ilta yhdessä Konkurssin kanssa 💚 Sitsit ovat kaikille vuosikursseille!
MITÄ: Red Flag -sitsit 🚩
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: ke 1.2.2023 klo 18:00 (ovet 17:30)
MITÄ PÄÄLLE: Teeman mukaan + haalarit
MITÄ MAKSAA: Alkoholillinen 18,50€, alkoholiton 16,50€
Sitsipakettiin kuuluu lämmin ruoka, 2 mietoa juomaa, 2 shottia, haalarimerkki, narikka, sekä ilmainen sisäänpääsy illan bileisiin Escapessa
 
MITÄ: Haalarimerkkien ompelua
MISSÄ: Café Europa
MILLOIN: 8.2. keskiviikko
MITÄ MAKSAA: Ei mitään
On taas aika seilata aalloille Konkurssin kanssa! Konkurssin Money Sails -risteily valloittaa tällä kertaa Baltic Princessin. Suuntana meillä on tänäkin vuonna Ruotsi! Tänä vuonna viedään talviset tunnelmat myös laivalle, kun teemana toimii AFTER SKI! Kerää siis upea risteilyporukkasi kasaan ja lähde huikealle After Ski -risteilylle kanssamme!
 
MITÄ: Kaikille opiskelijanmielisille suunnatut After Ski -tunnelmat aallon harjoilla
MISSÄ: Silja Line Baltic Princess
MILLOIN: Keskiviikko 22.2.2023 – torstai 23.2.2023
MITÄ PÄÄLLE: Rinteiden näyttävin asu (+ haalarit)
MITÄ MAKSAA: 4 henkilön hytti: 45€/hlö, 180€ yhteensä
 
MITÄ PITÄÄ TIETÄÄ:
-Lähtö 22.2.2023 klo 12:00 Jyväskylä Harjukadun tilausajolaiturilta. Olemme n. 17:15 Turun satamassa. Palaaminen torstaina illasta n. 22 Jyväskylään.
-Mukaan tarvitset passin/henkilökortin (huom. Pohjoismaiden kansalaisille riittää myös ajokortti). https://fi.tallink.com/henkilollisyyden-todistaminen-seka…
-RISTEILYN IKÄRAJA ON 18 VUOTTA.
-Risteilylle ilmoittautuminen on SITOVA! Ilmoittautumisen jälkeen et voi enää vaihtaa risteilylle lähtijöitä esimerkiksi kaverisi kanssa.
-Risteilyt myydään hyteittäin ja maksun jakaminen suoritetaan itsenäisesti hyttikunnan kesken
 
Yksi busseista on sitsibussi: voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua näille sitseille ilmoittautumisen yhteydessä. Tässä bussissa ohjeistus vain suomeksi!
Saatavilla on myös International -bussi, jossa ohjeistus on kahdella kielellä, tähän myös ilmoittautuminen lipun oston yhteydessä. Bussitoiveet pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.
 
Voit tulla mukaan myös suoraan Turusta tai jäädä sinne risteilyn jälkeen, ilmoita asiasta lipun ostettuasi Konkurssin tapahtumavastaaville: vapaa-aika@konkurssi.org (matkasta ei korvata bussimatkan hintaa)
Lisätietoja risteilylaivasta https://fi.tallink.com/baltic-princess

Maaliskuun tapahtumat

Huhtikuun tapahtumat

Toukokuun tapahtumat

Kesäkuun tapahtumat

Konkurssi

JAMKin pääkampus, D305 (D-torni)
Rajakatu 35, 40200 JYVÄSKYLÄ

Toimisto auki tiistaisin 11-14

hallitus(a)konkurssi.org

Seuraa meitä

© 2023 Konkurssi