Tapahtumat

Konkurssi järjestää useita monipuolisia tapahtumia, joiden avulla tradenomiopiskelijat pääsevät rentoutumaan ja verkostoitumaan opiskelujen ohella. Pyrimme varmistamaan, että tapahtumatarjonnasta löytyisi jokaiselle jotakin.

Onko sinulla hyvä tapahtumaidea? Kerro se meille sähköpostitse vapaa-aika(a)konkurssi.org tai laita viestiä sosiaalisessa mediassa!

Kurkkaa alta tulevat tapahtumat!

Helmikuun tapahtumat

Ystävänpäivän lähestyessä on hyvä päästä listaamaan omia – tai toistenkin red flageja sitsien muodossa 🚩 Oli ne sitten DC:n kengät, ghostaus tai vanhempien luona asuminen, sinä päätät!
Näillä sitseillä ei varmasti luovuutta puutu asuista, joten lähde sinäkin pitämään hauska ilta yhdessä Konkurssin kanssa 💚 Sitsit ovat kaikille vuosikursseille!
MITÄ: Red Flag -sitsit 🚩
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: ke 1.2.2023 klo 18:00 (ovet 17:30)
MITÄ PÄÄLLE: Teeman mukaan + haalarit
MITÄ MAKSAA: Alkoholillinen 18,50€, alkoholiton 16,50€
Sitsipakettiin kuuluu lämmin ruoka, 2 mietoa juomaa, 2 shottia, haalarimerkki, narikka, sekä ilmainen sisäänpääsy illan bileisiin Escapessa
 
MITÄ: Haalarimerkkien ompelua
MISSÄ: Café Europa
MILLOIN: 8.2. keskiviikko
MITÄ MAKSAA: Ei mitään
On taas aika seilata aalloille Konkurssin kanssa! Konkurssin Money Sails -risteily valloittaa tällä kertaa Baltic Princessin. Suuntana meillä on tänäkin vuonna Ruotsi! Tänä vuonna viedään talviset tunnelmat myös laivalle, kun teemana toimii AFTER SKI! Kerää siis upea risteilyporukkasi kasaan ja lähde huikealle After Ski -risteilylle kanssamme!
 
MITÄ: Kaikille opiskelijanmielisille suunnatut After Ski -tunnelmat aallon harjoilla
MISSÄ: Silja Line Baltic Princess
MILLOIN: Keskiviikko 22.2.2023 – torstai 23.2.2023
MITÄ PÄÄLLE: Rinteiden näyttävin asu (+ haalarit)
MITÄ MAKSAA: 4 henkilön hytti: 45€/hlö, 180€ yhteensä
 
MITÄ PITÄÄ TIETÄÄ:
-Lähtö 22.2.2023 klo 12:00 Jyväskylä Harjukadun tilausajolaiturilta. Olemme n. 17:15 Turun satamassa. Palaaminen torstaina illasta n. 22 Jyväskylään.
-Mukaan tarvitset passin/henkilökortin (huom. Pohjoismaiden kansalaisille riittää myös ajokortti). https://fi.tallink.com/henkilollisyyden-todistaminen-seka…
-RISTEILYN IKÄRAJA ON 18 VUOTTA.
-Risteilylle ilmoittautuminen on SITOVA! Ilmoittautumisen jälkeen et voi enää vaihtaa risteilylle lähtijöitä esimerkiksi kaverisi kanssa.
-Risteilyt myydään hyteittäin ja maksun jakaminen suoritetaan itsenäisesti hyttikunnan kesken
 
Yksi busseista on sitsibussi: voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua näille sitseille ilmoittautumisen yhteydessä. Tässä bussissa ohjeistus vain suomeksi!
Saatavilla on myös International -bussi, jossa ohjeistus on kahdella kielellä, tähän myös ilmoittautuminen lipun oston yhteydessä. Bussitoiveet pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.
 
Voit tulla mukaan myös suoraan Turusta tai jäädä sinne risteilyn jälkeen, ilmoita asiasta lipun ostettuasi Konkurssin tapahtumavastaaville: vapaa-aika@konkurssi.org (matkasta ei korvata bussimatkan hintaa)
Lisätietoja risteilylaivasta https://fi.tallink.com/baltic-princess

Maaliskuun tapahtumat

Tervetuloa Tradenomien Afterworkeille, jotka Jyvässeudun tradenomit sekä Konkurssi ry järjestävät Café Europassa torstaina 9.3.2023 klo 18 alkaen.

Luvassa on rentoa illanviettoa hyvinvointiteeman sekä hyvän ruoan ja juoman parissa. Tapahtuma on maksuton, ja tarjoamme osallistujille ilmaisen hanajuoman (alkoholiton tai alkoholillinen) sekä pientä purtavaa.

Tilaisuus on suunnattu Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille – voit myös napata tradenomikaverisi mukaan! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 8.3. osoitteessa https://ssl.eventilla.com/event/yWdGp

Konkurssin uskomattomat bussiapprot ovat nyt täällä. Lähde mukaan kiertämään ympäri Jyväskylää useisiin baareihin ja pubeihin, sekä nauttimaan aidosta appromeiningistä! Illan viimeinen rasti huipentuu tietenkin Club Escapeen.
Escapessa luvassa on useiden vuosikymmenten hittien tanssimaraton. Näissä bileissä et voi valittaa musiikista! Laita siis paras retroasusi päälle ja lähde kiertämään ympäri Jyväskylää sokkobussiajelulla.
Bussiapprot toimivat kuten tavalliset approt, mutta nyt saat vain suoran bussikuljetuksen seuraavaan paikkaan – mikäs sen parempaa?
MITÄ: Bussiapprot
MILLOIN: 30.3. Klo 17. Olethan ajoissa!
MISSÄ: Lähtö Harjukadun tilausajolaiturilta
MITÄ PÄÄLLE: Teeman mukaan + haalarit
MITÄ MAKSAA: 10€ jäsen / 11€ ei-jäsen
Lipun hinta sisältää bussikyydin appropaikkoihin, haalarimerkin, sekä jatkot Club Escapessa.
LIPUT KIDEAPISTA 15.3. KLO 12!

Huhtikuun tapahtumat

Hiihtoloma on saatu päätökseen, joten aika palata takaisin tapahtumien pariin! Yksi vuoden isoimmista tapahtumista tulee huhtikuussa, nimittäin Konkurssin legendasitsit AALTOSALISSA 
Nämä sitsit todella ovat nimensä mukaisesti legendaariset, joten tätä iltaa et varmasti halua jättää väliin! Ota jo nyt päivämäärä ylös ja varmista paikkasi tässä legendaarisessa illassa
Pukeutua voit legendaariseksi laulajaksi, sarjakuvahahmoksi, olennoksi tai vaikkapa elokuvaksi! Legendat ovat täysin katsojan silmissä; näille sitseille kelpaat vaikka pääsiäispupuna.
Huomioithan, että sitsit ovat OPM = oma pullo mukaan.
Näillä sitseillä sinulla on mahdollisuus toivoa yhtä (1) kaveria viereesi ilmoittautuessa! Pyrimme ottamaan toiveet huomioon mahdollisuuksien mukaan.
 
MITÄ: Legendasitsit
MISSÄ: AALTOSALISSA!
MILLOIN: 13.4. Klo 18 (ovet 17:00)
MITÄ PÄÄLLE: Teeman mukaan + haalarit
MITÄ MUKAAN: Omat juomat
MITÄ MAKSAA: 20€ jäsen / 21€ ei-jäsen
Sitsipakettiin kuuluu alkushotti, lämmin ruoka, haalarimerkki, sekä jatkot Club Escapessa
 
LIPUT KIDEAPISTA 20.3. KLO 12!
Tapahtumassa noudatetaan Konkurssin turvallisemman tilan periaatteita.
Miltä kuulostaisi päästä pelaamaan padelia alle vitosella? Nyt se on mahdollista, kun lähdet Konkurssin kanssa valtaamaan Keljon Padel Adderin lauantaina 16:30-20:30! Olit sitten aloittelija, harrastelija tai jo kokenut pelaaja, meillä on kaikille jotakin!
Padelin saloihin pääset tutustumaan lajin asiantuntijoiden kanssa, mutta jos laji on jo entuudestaan tuttu, on kenttiä varattu myös kovemman tasoisiin peleihin. Lisäksi Padel Adder tarjoaa meille happy hour hinnoilla tiskin takaa löytyviä juotavia, joita voit nauttia pelitauoilla.
2 euron lipulla (+ 2€ mailavuokra paikan päällä) pääset virkistämään mieltäsi ennen vappuviikon hulinoita! Padel Adderilla on myös mahdollisuus saunoa ja rentoutua porealtaassa. Otathan siis uikkarit ja pyyhkeen mukaan!
MITÄ: Padelin pelaamista
MILLOIN: 22.4. klo 16:30-20:30
MISSÄ: Padel Adder Keljossa. Kylmälähdentie 9, 40500. Busseilla 16, 12T ja 12 pääsee lähelle Padel hallia!
MITÄ PÄÄLLE: Sisäpelikengät & urheiluvaatteet
MITÄ MAKSAA: 2€ + 2€ mailavuokra paikan päällä!
Paikalla ei tarvitse olla koko aikaa tai tulla heti kun tapahtuma alkaa. Ohjattua ohjelmaa ei siis ole, vaan vapaata pelailua!

Alkaako vappu jo painaa? Mistä saisi piristystä omaan tai mahdollisesti kumppanin kanssa jaettavaan arkeen? No Konkurssin järjestämästä Dildobingosta tietenkin!

Tule bingoilemaan Konkurssin kanssa ja voittamaan innostavia palkintoja Antishopin tarjonnasta. Tämä lysti kustantaa sinulle vain muutaman euron. Vaikka ei voittoa tulisikaan pääset nauttimaan huikeasta tunnelmasta ja hyvästä seurasta! Myös Cafe Europa tarjoaa monenlaista suun kostuketta alkoholilla tai ilman.

Yhteistyössä Antishop seksuaaliterveyskauppa

MITÄ: Dildobingo
MISSÄ: Cafe Europa, Kauppalaispiha 1, 40100


MILLOIN: 26.4. klo 18 alkaen 


MITÄ PÄÄLLE: Vappuoutfit+ haalarit


MITÄ MAKSAA? Sisäänpääsy ilmainen, bingolippu 2€ jäsenille, 3€ ei-jäsenille.

Toukokuun tapahtumat

Kesäkuun tapahtumat

Konkurssi

JAMKin pääkampus, D305 (D-torni)
Rajakatu 35, 40200 JYVÄSKYLÄ

Toimisto auki tiistaisin 11-14

hallitus(a)konkurssi.org

Seuraa meitä

© 2023 Konkurssi