Tapahtumat

Konkurssi järjestää useita monipuolisia tapahtumia, joiden avulla tradenomiopiskelijat pääsevät rentoutumaan ja verkostoitumaan opiskelujen ohella. Pyrimme varmistamaan, että tapahtumatarjonnasta löytyisi jokaiselle jotakin.

Onko sinulla hyvä tapahtumaidea? Kerro se meille sähköpostitse vapaa-aika(a)konkurssi.org tai laita viestiä sosiaalisessa mediassa!

Kurkkaa alta tulevat tapahtumat!

Syyskuun tapahtumat

Tervetuloa Tradenomien Afterworkeille, jotka Jyvässeudun tradenomit sekä Konkurssi ry järjestävät Café
Europassa keskiviikkona 27.9. klo 18 alkaen. Luvassa on rentoa illanviettoa mielenkiintoisten teemojen sekä hyvän ruoan ja juoman parissa.
Tilaisuus on suunnattu Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille – voit myös napata tradenomikaverisi mukaan! Tilaisuus pidetään pääosin englanniksi, mutta on suunnattu kaikille tradenomiopiskelijoille!

Lokakuun tapahtumat

Etsitkö harjoittelupaikkaa ensi keväälle? Oletko kiinnostunut urasta tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatiossa, jossa on aidosti hyvä olla? Nyt sinulla on Konkurssin jäsenenä mahdollisuus päästä tutustumaan SYS Audit Oy:n huipputiimiin, sekä viihtyisiin toimitiloihin.

 

MITÄ: SYS Audit Oy:n järjestämä aamupalatilaisuus ja yritysesittely

MISSÄ: Toimisto sijaitsee Keskisuomalaisen tiloissa, Aholaidantie 3, 40320 Jyväskylä (bussit tulee viereen ja ilmainen parkkipaikka autoilla saapuville)

MILLOIN: Maanantaina 2.10.2023 klo 9

MITÄ PÄÄLLE: Tule sellaisena kuin olet

MITÄ MAKSAA: SYS Audit Oy tarjoaa

 

Mikäli et pääse aamupalatilaisuuteen, mutta kiinnostus heräsi, käy tutustumassa SYS Audit Oy:n urasivustoon rekry.sysaudit.fi ja laita hakemus sisään!

Dildobingo Cafe Europassa

Marraskuuun tapahtumat

Sitsit Escapessa

Konkurssi

JAMKin pääkampus, D305 (D-torni)
Rajakatu 35, 40200 JYVÄSKYLÄ

Toimisto auki tiistaisin 11-14

hallitus(a)konkurssi.org

Seuraa meitä

© 2023 Konkurssi