Konkurssi & Pooli

Pooli on kevytyrittäjien laskutuspalvelu, joka hoitaa tylsän byrokratian kevytyrittäjän puolesta. Tämä mahdollistaa täyden keskittymisen työn tekemiseen ja ainoastaan laskun lähettämiseen. Konkurssin ja Poolin yhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ja oman osaamisen myymistä opintojen ohella. Pooli mahdollistaa opiskelijalle laskuttamisen ilman omaa y-tunnusta ja ikävää byrokratiaa, jolloin voi keskittyä itse asiakassuhteiden luomiseen ja ammattiosaamisen kartuttamiseen, samalla tukien Konkurssin toimintaa.

Tällä hetkellä uusista perustettavista yrityksistä merkittävä osa on kevytyrittäjien perustamia yrityksiä ja kevytyrittäjyys on Suomessa nopeinten kasvava työnmuoto. Opiskelijat voivat hyötyä kevytyrittäjyyden tuomista mahdollisuuksista, jonka vuoksi tietoisuutta on tärkeää lisätä heidän keskuudessaan. Kevytyrittäjyys on vielä suhteellisen uutta ja sen etuja ei vielä tiedetä laajasti varsinkaan työelämän alkuvaiheessa olevassa kohderyhmässä, johon yleensä opiskelijat kuuluvat.

Kevytyrittäjyys antaa opiskelijalle joustavuutta määritellä omat työajat, mikä helpottaa opinnoiden suorittamista. Opiskelijalla on mahdollisuus kartuttaa kokemusta ja osaamista opiskelujen aikana esimerkiksi erilaisten yritysprojektien avulla, ja samalla ansaita siitä rahaa. Kevytyrittäjyys madaltaa myös opiskelijan kynnystä lähteä kokeilemaan omaa liikeideaa, josta voi parhaimmillaan muodostua uusi urapolku.

Kevytyrittäjän käyttäessä Poolia laskutuspalveluna, veloittaa Pooli 5% palvelumaksun palkkiosta, ja se veloitetaan vasta asiakkaan maksaessa laskun. Käyttämällä koodia Konkurssi20, maksaa Pooli osan veloittamastaan palvelumaksusta Konkurssille. Yrittäjältä ei siis peritä enempää kuluja, kuin Poolin veloittama palvelumaksu.

Kevytyrittäjyydestä opiskelijana saa lisää tietoa täältä: https://www.pooli.fi/kevytyrittajyys-opiskelijana/

Koodi: Konkurssi20

Konkurssi

JAMKin pääkampus, D305 (D-torni)
Rajakatu 35, 40200 JYVÄSKYLÄ

Toimisto auki tiistaisin 11-14

hallitus(a)konkurssi.org

Seuraa meitä

© 2023 Konkurssi